POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

 

1. INFORMACIÓ A LA USUÀRIA

Quatre Cantonades, SCCL, com a Responsable del Tractament, t’informa que, segons el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril, (RGPD) ia la L.O. 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades i garantia dels drets digitals (LOPDGDD), tractarem les teves dades tal com reflectim en aquesta Política de Privacitat.

En aquesta política de privacitat descrivim com recollim les teves dades personals i per què les recollim, què fem amb elles, amb qui les compartim, com les protegim i les seves opcions pel que fa a el tractament de les seves dades personals.

Aquesta Política s’aplica al tractament de les seves dades personals recollides per l’empresa per a la prestació dels seus serveis. Si accepta les mesures d’aquesta Política, accepta que tractem les seves dades personals com es defineix en aquesta Política.

 

2. CONTACTE

Denominació social: Quatre Cantonades, SCCL
Nom comercial: Quatre Cantonades
CIF / NIF: F-09837709
Domicili: Av. Balmes, 89, àtic – Igualada 08700
Correu electrònic: contacte@quatrecantonades.cat

 

3. PRINCIPIS CLAU

Sempre hem estat compromeses amb prestar els nostres serveis amb el més alt grau de qualitat, la qual cosa inclou tractar les teves dades amb seguretat i transparència. Els nostres principis son:

Legalitat: Només recopilarem les teves Dades personals per a fins específics, explícits i legítims.

Minimització de dades: Limitem la recollida de dades de caràcter personal al que és estrictament rellevant i necessari per als fins per als quals s’han recopilat.

Limitació de la Finalitat: Només recollirem les teves dades personals per a les finalitats declarades i només segons els teus desitjos.

Precisió: Mantindrem les teves dades personals exactes i actualitzades.

Seguretat de les Dades: Apliquem les mesures tècniques i organitzatives adequades i proporcionals als riscos per garantir que les teves dades no pateixin danys, com ara divulgació o accés no autoritzat, la destrucció accidental o il·lícita o la pèrdua accidental o alteració i qualsevol altra forma de tractament il·lícit.

Accés i Rectificació: Disposem de mitjans perquè accedeixis o rectifiquis les teves dades quan ho consideris oportú.

Conservació: Conservem les teves dades personals de manera legal i apropiada i només mentre sigui necessari per als fins per als quals s’han recopilat.

Les transferències internacionals: Quan es doni el cas que les teves dades hagin de ser transferides fora de la UE / EEE es protegiran adequadament.

Tercers: L’accés i transferència de dades personals a tercers es duen a terme d’acord amb les lleis i reglaments aplicables i amb les garanties contractuals adequades.

Màrqueting directe i galetes: Complim amb la legislació aplicable en matèria de publicitat i galetes.

 

4. RECOLLIDA I TRACTAMENT DE LES TEVES DADES PERSONALS

Les tipus de dades que es poden sol·licitar i tractar son:

Dades de caràcter identificatiu.

També recollim de forma automàtica dades sobre la teva visita al nostre lloc web segons es descriu en la política de cookies.

Sempre que sol·licitem les teves dades personals, t’informarem amb claredat de quines dades personals recollim i amb quina finalitat. En general, recollim i tractem les teves dades personals amb el propòsit de:

Proporcionar informació, serveis, productes, informació rellevant i novetats en el sector.

Enviament de comunicacions.

 

5. LEGITIMITAT

D’acord amb la normativa de protecció de dades aplicable, les teves dades personals podran tractar-se sempre que:

Ens hagis donat el seu consentiment a l’efecte d’el tractament. Per descomptat podràs retirar el seu consentiment en qualsevol moment.
Per requeriment legal.
Per existir un interès legítim que no es vegi menyscabat pels teus drets de privacitat, com ara l’enviament d’informació comercial bé per subscripció a la nostra newsletter o per la seva condició de client.
Per es necessària per a la prestació d’algun dels nostres serveis mitjançant relació contractual entre tu i nosaltres.

 

6. COMUNICACIÓ DE DADES PERSONALS

Les dades poden ser comunicades a empreses relacionades amb Quatre Cantonades, SCCL per a la prestació dels diversos serveis en qualitat d’encarregades del tractament. L’empresa no realitzarà cap cessió, llevat per obligació legal.

 

7. ELS TEUS DRETS

En relació amb la recollida i tractament de les teves dades personals, pots posar-se en contacte amb nosaltres en qualsevol moment per:

Accedir a les teves dades personals i a qualsevol altra informació que indica l’Article 15.1 de l’RGPD.
Rectificar les teves dades personals que siguin inexactes o estiguin incompletes d’acord amb l’Article 16 de l’RGPD.
Suprimir les teves dades personals d’acord amb l’Article 17 de l’RGPD.
Limitar el tractament de les teves dades personals d’acord amb l’Article 18 de l’RGPD.
Sol·licitar la portabilitat de les teves dades d’acord amb l’Article 20 de l’RGPD.
Oposar-se a el tractament de les teves dades personals d’acord amb l’article 21 de l’RGPD.

Si has atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, tens dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Pots exercir aquests drets enviant comunicació, motivada i acreditada, a contacte@quatrecantonades.cat

També tens dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control competent (www.aepd.es) si consideres que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

 

8. INFORMACIÓ LEGAL

Els requisits d’aquesta Política complementen, i no reemplacen, qualsevol altre requisit existent sota la llei de protecció de dades aplicable, que serà la que prevalgui en qualsevol cas.

Aquesta política està subjecta a revisions periòdiques i l’empresa pot modificar-la en qualsevol moment. Quan això passi, t’avisarem de qualsevol canvi i et demanarem que et tornis a llegir la versió més recent de la nostra Política i que confirmis la seva acceptació.